Brillat-Savarin, Jean Anthelme: Fyziológia chuti alebo Úvahy o gastronomickom umení. Dielo teoretické, historické a súčasné ..., 1987
Název: | Fyziológia chuti alebo Úvahy o gastronomickom umení. Dielo teoretické, historické a súčasné, venované parížskym gastronómom |
Autor: | Jean Anthelme Brillat-Savarin |
Vydání: | 1. |
Místo vydání: | Bratislava |
Nakladatel: | Tatran |
Rok vydání: | 1987 |
Počet stran: | 211 s. |
Edice, série: | Svetová tvorba / zv. 185 |
Kategorie: | Slovensko / Slovenština |
Kategorie: | Français / Francouzština / Francie |
Kategorie: | Kuchařky / Recepty |
Kategorie: | Gastro / Ubytování |
Stav: | Výborná originální vazba s přebalem |
6.11.2024 10:26 #1835987