Bubeníček, Josef: Příprava octů jemných a hořčic. octových prášků, octových limonád, limonádových ..., 1916
Název: | Příprava octů jemných a hořčic. octových prášků, octových limonád, limonádových prášků v domácnostech, v hotelích, v hostincích, v uzenářských závodech a pod - Prakt. návody s nauč. slovníčkem o látkách užív. při přípravě octů, octových prášků a hořčic OBÁLKA ANI PŘEBAL NEJSOU SOUČÁSTÍ TÉTO KNIHY |
Autor: | Josef Bubeníček |
Místo vydání: | Praha |
Nakladatel: | A. Neubert |
Rok vydání: | 1916 |
Počet stran: | 48 s. |
Edice, série: | Knih. čes. hospodyněk a dívek / 20 |
Kategorie: | Kuchařky / Recepty |
Kategorie: | Gastro / Ubytování |
Kategorie: | Pivo / Víno / Destiláty |
Klíčové slovo: | OBÁLKA ANI PŘEBAL NEJSOU SOUČÁSTÍ TÉTO KNIHY |
Klíčové slovo: | VYJMUTO Z VAZBY! |
Klíčové slovo: | DECENTNÍ OŘEZ! |
Stav: | Pěkná brož bez obálky |
29.4.2024 13:25 #1763989